Hur lång tid tar det att vänja in Derila-kudden?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Gör dig redo att ge din Derila-kudde lite tid att komma på plats! Det kan ta cirka åtta veckor innan den är helt inkörd och anpassad till dina behov. Under denna period öppnar sig minnesskumcellerna i din Derila-kudde och anpassar sig till din vikt och temperaturförändringar. När inkörningsfasen är klar kan du förvänta dig att din Derila-kudde behåller sin form och ger komfort under många år framöver.

Om du vill påskynda inkörningsprocessen finns det ett par knep du kan prova. Ett lätt tryck eller till och med uppvärmning av din Derila-kudde kan hjälpa till att påskynda anpassningsperioden. Så gör det bekvämt för dig, ha tålamod och snart nog kommer din Derila-kudde att vara perfekt anpassad efter dina sömnpreferenser!