Vilken sömnposition är bäst för Derila minnesskumkudde?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Derila har allt du behöver, oavsett vilken sovposition du föredrar! Den har en fantastisk ergonomisk design som är lämplig för huvuden och axlar av alla storlekar där ute. Dessutom har den en universell passform som ger dig personligt stöd - allt för att säkerställa att du får den komfort du behöver och förtjänar. Oavsett om du sover på ryggen, på sidan eller i magen är Derila den perfekta kudden för dig!