Hur påverkar temperaturen min Derila-kudde?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Temperaturen spelar en stor roll för hur fast din Derila-kudde känns, eftersom minnesskum reagerar på värme och tryck! När det är kallt känns det fast och stelt, men när det blir varmare blir det följsamt och mysigt. Temperaturen påverkar för övrigt också hur väl minnesskummet formar sig efter ditt huvud och din nacke. När det är varmt formar det sig efter din kropp och ger utmärkt stöd och tryckavlastning, och när det är kallt återfår det snabbt sin ursprungliga form och förblir elastiskt, vilket förhindrar att det hänger sig.