Hvor lang tid tager det at vænne sig til Derila-puden?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Gør dig klar til at give din Derila-pude lidt tid til at finde sig til rette! Det kan tage omkring otte uger, før den er helt indarbejdet og tilpasset dine behov. I denne periode åbner memory foam-cellerne i din Derila-pude sig og tilpasser sig din vægt og temperaturændringer. Når tilvænningsfasen er afsluttet, kan du forvente, at din Derila-pude bevarer sin form og giver komfort i mange år fremover.

Hvis du er ivrig efter at fremskynde tilvænningsprocessen, er der et par tricks, du kan prøve. Et blidt tryk eller endda lidt varme på din Derila-pude kan hjælpe med at fremskynde tilvænningsperioden. Så hyg dig, vær tålmodig, og snart vil din Derila-pude være perfekt tilpasset til dine søvnpræferencer!