Jeg har fullført bestillingen men har ikke mottatt ordrebekreftelsen

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Vi har full forståelse for hvor frustrerende det kan være når du ikke har mottatt ordrebekreftelsen din. Slapp av, vi er her for å hjelpe deg!

For det første er det mulig at e-postadressen din ble oppgitt feil under kjøpsprosessen. Det skjer med de beste av oss! En annen ting du bør sjekke, er søppelposten din - noen ganger kan e-postene våre havne der uten at du forventer det.

Hvis du allerede har sjekket begge disse tingene og fortsatt ikke har mottatt bekreftelsen, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har et praktisk kontaktskjema ovenfor som er spesielt beregnet på dette problemet. Bare velg "Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse" som emne, så setter vi i gang med å undersøke saken.

Takk for at du handler hos oss, og vi håper du snart får en ordrebekreftelse!