Varför är mitt Derila-paket mindre än vad som angavs i annonsen?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

När du får din Derila-kudde kommer du att märka att den ligger i en vakuumförpackad påse. Men oroa dig inte, vi gjorde detta av miljöskäl och för att göra paketet mer kompakt för enkel frakt. När du har tagit ut den ur förpackningen ska du ge den lite tid så att den blir fyllig och bekväm igen. Låt den hänga i minst 24 timmar, så återfår den sin vanliga form på nolltid!