Hvorfor er Derila-pakken min mindre enn annonsert?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Når du mottar Derila-puten din, vil du legge merke til at den ligger i en vakuumpakket pose. Ikke vær redd, vi har gjort dette av miljøhensyn og for å gjøre pakken mer kompakt for en enkel frakt. Når du har tatt den ut av pakken, er det bare å gi den litt tid til å heve seg og finne riktig form igjen. La den ligge i minst 24 timer, så er den tilbake i original form.