Hvorfor er min Derila-pakke mindre end annonceret?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Når du modtager din Derila-pude, vil du bemærke, at den er pakket ind i en vakuumpakket pose. Men bare rolig, vi har gjort det af miljøhensyn og for at gøre pakken mere kompakt, så den er nem at sende. Når du har taget den ud af pakken, skal du bare give den lidt tid til at blive blød og behagelig igen. Lad den hænge i mindst 24 timer, så er den tilbage i sin sædvanlige form på ingen tid!