Hva er Derila Minneskumpute laget av?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Denne puten er laget av kun de beste materialene, noe som sikrer at den er helt luktfri og fri for kjemikalier. I tillegg kan du være rolig og vite at den ikke inneholder noen skadelige stoffer. Det ytre putetrekket er 100% polyester og den indre puten er laget av 100% polyuretan. Med en vekt på 715 gram og mål på 50 x 30 x 6/10 cm gir denne puten et trøkk. Søte drømmer!