Voinko vaihtaa osoitettani?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Ymmärrämme, kuinka tärkeää pakkauksesi toimittaminen oikeaan osoitteeseen on. Siksi tarjoamme helpon ratkaisun toimitustietojesi päivittämiselle ennen kuin tilauksesi poistuu varastoltamme. Tehdäksesi muutoksia osoitteeseesi sinun täytyy vain ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalvelutiimiimme klikkaamalla yllä olevaa “Lähetä tukipyyntö”-painiketta. Muistathan vain laittaa viestisi aiheeksi “Osoitteen muutos”, jotta voimme avustaa sinua ripeästi toimitustietojesi muuttamisessa.

Kun tilauksesi on lähetetty, ei ole välttämättä mahdollista tehdä toimitusosoitteeseesi mitään muutoksia johtuen logistisista rajoitteista. Rohkaisemme aina asiakkaitamme tarkastamaan tietonsa kaksi kertaa, jotta he välttyisivät hämmennykseltä ja vaivalta. Mikäli sinulla on huolia tai kysymyksiä, omistautunut henkilöstömme on täällä auttaakseen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!