Fel vid beställning

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi förstår att fel kan uppstå när du gör en beställning. Även om vi inte alltid kan garantera en omedelbar korrigering innan din beställning skickas ut, är vi här för att hjälpa dig! Vi har funnit att vanliga misstag som görs av kunder inkluderar att ange fel adress, beställa felaktiga kvantiteter, göra dubbla beställningar och mer.

Men oroa dig inte! Om du har några frågor om dessa problem kan du kontakta vår utmärkta kundtjänst så snart som möjligt på support@derila.com, och de kommer gärna att hjälpa dig på alla sätt de kan.