Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig - vores Derila-serie kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!

Cooling Pillow Cover

Dette pudebetræk er lavet af 100% polyethylen og måler 50x30x10 cm. Den er designet til at holde brugeren frisk, mens de sover. Pudebetrækket har specielle puder, der absorberer varme og giver en kølig og forfriskende følelse, især på varme nætter.

Standard Pillow Cover

Derila puden har en unik ergonomisk form, der kræver et specialfremstillet pudebetræk. Pudebetrækket er lavet af 100% polyester og måler 50x30x10 cm i størrelsen. Den forbliver glat og blød selv efter flere vaske og er designet til nem rengøring, hvilket sikrer en ren pude til enhver tid.

Weighted Eye Mask

Denne øjenmaske er 39.511 cm lang og vejer 187g. Den er velegnet til dem, der kæmper med søvnen eller har brug for at sove i et lyst miljø. Masken har en bambus- og superfin fiberblanding på den ene side og en fløjlspolyesterside på den anden, hvilket sikrer komfort på huden.

King Size Pillow

Derila king-puden er 23,6x13 tommer (60x34 cm) og er fantastisk til folk, der bevæger sig rundt eller ønsker mere plads. At vælge den rigtige størrelse og type pude er vigtig for din søvn og sundhed. En korrekt tilpasset ortopædisk pude kan støtte dit hoved og nakke og kan hjælpe med at forhindre rygsmerter.

Uanset om du er bekymret for hverdagens slitage eller bare vil give din investering et lille løft, har vores omfattende udvalg af tilbehør lige det du mangler. Sig farvel til konstante udskiftninger og goddag til en længere levetid for dine yndlingsprodukter. Vi er der for dig!